Willemijn Schimmel

Jongerenwerker Wijdemeren en Putten
06 10 87 01 88
ws@jeugd-punt.nl

“Hoi ik ben Willemijn, 33 jaar oud en laat mij vooral zien door mijn grote oorbellen, de kleur roze of een panterprintje! 😊 Ik woon samen met mijn vriend en mijn dochter van 2 in Hilversum en ik werk nu bijna 5 jaar voor Jeugd-Punt. Ik ben werkzaam in de gemeentes Wijdemeren en Putten.“

“In het werk laat ik mij zien door jongeren, buurtbewoners, scholen en gemeente aan elkaar te verbinden. Ik denk dat iets samen doen zoveel kan bereiken! Vele handen maken licht werk en daarmee behaal je de mooiste resultaten.  Er zijn veel jongeren met goede ideeën en ik help ze graag op de juiste route en breng ze in contact met de juiste personen om de ideeën ook echt uit te kunnen voeren.

“In mijn vrije tijd laat ik mij zien door creatief bezig te zijn. Van achter de naaimachine zitten om een broek in te korten tot aan een boormachine om een meubel te maken, ik ben van veel markten thuis. Ook het bakken van taart, cake of cup-cakes vind ik heel erg leuk, en doe dit graag met mijn dochter of voor de verjaardagen en feestjes van vrienden en familie.