?>

Xander Van Hattum

Jongerenwerker
06 43230986
xvh@jeugd-punt.nl

Ik ben Xander, ik ben 19 jaar en woon in Breukelen. Ik ben nu 2 jaar met veel plezier werkzaam voor stichting Jeugd-Punt.

In het werk laat ik mij zien door de persoonlijke aandacht die ik voor iedereen heb. Graag sta ik voor iedereen klaar en beteken ik iets voor de jongeren. Dat kan zijn in persoonlijke aandacht en hulp of juist in een te gekke activiteit. Het leukste van het werk vind ik het moment dat ik samen met de jongeren op een mooi proces of een leuke activiteit kan terugkijken. 

Wanneer ik vrij ben hou ik ervan om te zeilen, niks is rustgevender dan dat. Daarnaast geef ik ook zeillessen en ben ik vrijwilliger bij de scouting. Ik vind het namelijk belangrijk om mijzelf positief in te zetten voor de maatschappij.