?>

Ester van Roijen-Boere

Jongerenopbouwwerker
06-480 385 08
evr@jeugd-punt.nl

Hoi, mijn naam is Ester. Ik werk sinds september 2023 (weer) voor Jeugd-Punt. Na zo’n 5 jaar in de geestelijke gezondheidszorg te hebben gewerkt, ben ik weer terug als jongerenopbouwwerker bij deze mooie stichting. Ik ben werkzaam in de gemeente Stichtse Vecht.

In mijn werk wil ik jongeren laten groeien door ze te leren om de ruimte in te nemen. Als je jezelf goed leert kennen en daarbij leert dat je ruimte in mag nemen (met oog voor de mensen om je heen), denk ik dat je alles aankunt wat je zou willen. Door jongeren hierin te ondersteunen, hoop ik dat zij de ruimte voelen om voor zichzelf op te komen, in de klas, binnen vriendengroepen en ook binnen de maatschappij.

Ik woon in het gezellige Den Bosch met mijn gezin. In mijn vrije tijd ben ik veel op pad met mijn familie. Als ik de tijd heb, vind ik het leuk om nieuwe dingen te proberen en te leren. Zoals een timmercursus of juist een nieuw natuurgebied ontdekken (te voet of te water).