?>

Putten

Volg ons via Instagram

Even voorstellen
Ons team bestaat uit 3 jongerenwerkers. Dit zijn Daam van Cappellen, Eva Verboom en Amy van Weverwijk. Teamleider is Daniel Kolenberg. Ook is er elk jaar ruimte voor stagiaires.

Dit laten wij zien
In Putten werken we met alle vier de pijlers van Jeugd-Punt.
In 2023 doen we dat onder andere door:

  • Nieuwe kelder – met input van jongeren gaan we onze nieuwe kelder omtoveren tot een plek waar iedere jongere welkom is om anderen te ontmoeten, te chillen of gezellig spelletjes te spelen. Natuurlijk kunnen ze dan ook met ons in gesprek en kunnen we samen toffe activiteiten organiseren. De jongeren die met ons meedenken over de inrichting volgen hiervoor een Young Leaders training, waardoor zij leren hun talenten te herkennen en in te zetten tijdens dit proces. Daarnaast zullen we via sociale media vragen of jongeren incidenteel hun mening willen geven over een specifiek onderwerp of vraagstuk.
  • TalentLab – een individueel traject voor kwetsbare kinderen in groep 6 t/m 8 van de basisschool waarbij de focus ligt op het positieve. We gaan op zoek naar hun krachten en talenten en hoe we deze kunnen vergroten plus inzetten in het dagelijks leven. 
  • Weerbaarheidstraining 12+ – Twee tot drie keer per jaar bieden we een weerbaarheidstraining aan voor jongeren waarin zij leren om over kwetsbare onderwerpen met elkaar te praten en sterker in hun schoenen te staan. 
  • Vakantie activiteiten kinderen – In Putten is veel aanbod voor kinderen alleen grotendeels sport gerelateerd. Zodoende zijn wij begonnen met het organiseren van spel- en knutselochtenden voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. We gaan dit jaar met netwerkpartners kijken naar de mogelijkheden om dit uit te breiden. 

In Putten zijn we op verschillende locaties te vinden waar jongeren zijn, zoals school, straat etc. Ons kantoor is te vinden in Stroud.

Wil je meer weten over het jongerenwerk in Putten, neem dan contact met hen op!

Contact

Teamleider
Daniel Kolenberg
06 24 79 45 88
dk@jeugd-punt.nl

Jongerenopbouwwerker
Daam van Cappellen                                                
06 25 33 55 68                                                                     
dvc@jeugd-punt.nl                                                    

Jongerenopbouwwerker
Amy van Weverwijk
06 28 50 70 37
avw@jeugd-punt.nl

Jongerenopbouwwerker
Eva Verboom
06 38 94 31 75
ev@jeugd-punt.nl

Adres:
Stroud
Brinkstraat 91
3881 BP Putten