?>

Woudenberg

Volg ons via Instagram

Even voorstellen
Ons team bestaat uit 2 jongerenwerkers. Dit zijn Anique Van der Vegte en Jiska Roosendaal. Teamleider is Daniel Kolenberg. Ook is er elk jaar ruimte voor stagiaires.

Dit laten wij zien
In Woudenberg werken wij met alle vier de pijlers van Jeugd-Punt. Dit jaar doen we dat onder andere door:

  • Een werkgroep met jeugd die zich inzetten voor meer milieubewustwording onder Woudenbergse inwoners i.s.m. de gemeente. Dit doen ze onder andere door boegbeeld te zijn voor de campagne ‘Terugwinnaars’.
  • Participatieprojecten, zoals jongeren die ideeën uitwerken n.a.v. een brainstormsessie over de 1,5M samenleving en het Young Leaders project.
  • We zijn lid van Coöperatie De Kleine Schans en werken nauw samen met het sociaal team, waarbij we jongeren coachen in toeleiding naar hulpverlening of nog een eindje met hen oplopen na een traject.
  • We ondersteunen kwetsbare doelgroepen met een specifiek aanbod, zoals voor jongeren met autisme, jeugd die de overgang naar de middelbare school maken en kwetsbare meiden.

We werken in Woudenberg vindplaatsgericht en zijn daardoor veel bij scholen, verenigingen en op straat. Daarnaast zijn we vaak in het Cultuurhuis te vinden.

Wil je meer weten over het jongerenwerk in Woudenberg, neem dan contact met hen op!

Contact
Jongerenopbouwwerker
Anique Van der Vegte                                               
06 39 84 02 34                                                                     
avdv@jeugd-punt.nl   

Jongerenopbouwwerker
Jiska Roosendaal
06 37 45 36 02
jm@jeugd-punt.nl

Social Media
Op dit moment zijn we bezig met meerdere participatieprojecten. Hoe dit eruit ziet? Check onze Instagram of Facebook.