Ons Team

De kracht van Jeugd-Punt zit in de kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers. Stuk voor stuk bevlogen jongerenwerkers die vanuit een gericht plan en doel hun werk doen. De jongerenwerkers van Jeugd-Punt werken zelfstandig in ‘hun’ gemeente, kennen de jongeren en hun directe omgeving.

Jeugd-Punt kent geen zware gelaagdheid in management. Dat betekent dat gemeentes en onze overige partners direct met de uitvoerend werkers zaken doen. Geen onnodige organisatorische schijven, maar snelheid van handelen is ons uitgangspunt. De hoge mate van zelfstandigheid en multigerichtheid is één van de sterke punten van Jeugd-Punt.

Ons team wordt met regelmaat getraind en geschoold om de all-round vaardigheden up-to-date te houden.

Jongerenwerker Stichtse Vecht
 06 13 08 86 58
mb@jeugd-punt.nl

Hoi! Ik ben Munise, ik ben 26 lentes jong en sinds anderhalf jaar werk ik bij Jeugd-Punt in Stichtse Vecht. In het werk laat ik mij zien door er voor de jongeren te zijn en veel van de jongeren te mogen leren. Ik hoop natuurlijk dat de jongeren ook van mij kunnen leren, want ik zet me in om jongeren te stimuleren altijd te doen wat ze leuk vinden en zichzelf te ontwikkelen waar ze goed in willen zijn. 

Ik wil jongeren tools aanleren hoe ze, net als ik, altijd kunnen doen waar ze blijer van worden. 

Zelf word ik blij en laat ik mij in mijn vrije tijd zien door aan verschillende vechtsporten te doen, en vind ik het geweldig leuk om tante te zijn van 4 kindjes.

Jongerenwerker Putten
06 25 33 55 68
dvc@jeugd-punt.nl

Ik ben Daam van Cappellen (34 jaar) en ik woon in Putten samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Sinds 2010 werk voor Jeugd-Punt in Putten en tussen 2011 en 2018 ook als jongerenwerker in Scherpenzeel.

In het werk vind ik het belangrijk om er te zijn voor jongeren. Samen met jongeren te kijken naar hun toekomst en wat zij willen. Hun hierin ondersteunen en begeleiden is een mooie en interessante uitdaging dat het werk uitdagend en vernieuwend maakt.

In mijn vrije tijd hou ik mijn bezig met mijn gezin en vrienden. Ik vind het leuk om sociale contacten te onderhouden met vrienden. Verder badminton ik graag, een potje gamen kan ik ook erg waarderen.

Praktijkontwikkelaar en uitvoerend jongerenwerker Alblasserdam
06 49 32 61 64
cd@jeugd-punt.nl

Ik ben Corinne en getrouwd met Peter. Mijn zoon Abel is 15 en ik en word er blij van om hem nog een paar te mogen begeleiden tot hij het zelf kan 😊 Dat is ook precies waar ik in mijn werk blij van word en mij graag laat zien: jongeren een tijdje te coachen tot ze het op eigen houtje kunnen. Maar graag hoor ik nog regelmatig even terug hoe het gaat. Ik vind het ook waanzinnig leuk als er af en toe nog zo’n jongere langskomt voor een bakkie koffie. Om te horen hoe het gaat, wat ze doen. Maar ook wat we als jongerenwerkers beter hadden kunnen doen. Het is voor mij dan ook altijd de uitdaging om als jongerenwerker te leren van de verhalen die de jongeren mij meegeven. En dit meenemen in het verbeteren van onze diensten.

In mijn vrije tijd laat ik mij zien in de natuur en maak ik graag wandeltochten. Daar geniet ik echt van, tis voor mij wat voor een ander meditatie is. Ik trek er met man en zoon graag op uit om met ons tentje naar oorden te rijden en daar nieuwe dingen te ontdekken. Zo waren we vorig jaar in Bosnië. Ik was erg onder de indruk van prachtige natuur in het land. Maar ook de verhalen uit de oorlog die we hoorden van locals uit Sarajevo waren indrukwekkend. Het inspireert mij als mens en dus ook als jongerenwerker altijd het gesprek aan te gaan en te voorkomen dat groepen in onze samenleving worden weggezet en buitengesloten. Graag draag ik daar mijn steentje aan bij!

Jongerenwerker Vijfheerenlanden / Vianen
06 39 84 02 34
dg@jeugd-punt.nl

Hoi, ik ben Donna! Sinds 2019 werkzaam voor Jeugd-Punt en laat mij veel gezien worden op mijn fiets door Vianen.

In het werk laat ik mij zien door laagdrempelig in contact te staan met jongeren. Een open, onvoorwaardelijke en positieve houding naar hen. Als ik een meidentraining geef of jongeren een op een coach tijdens een wandeling ben ik op mijn best! Dit doe ik met veel passie en plezier.

In mijn vrije tijd laat ik mij graag zien door op avontuur te gaan en tijd door te brengen met lieve vrienden en familie. Je kan mij dan zien sporten (bootcamp) in het park, op de motor door de bossen of op een bootje in het water. Daarnaast hou ik van lekker eten #tapas #sushi en lange en gezellige avonden buiten bij het kampvuur.

Teamleider Alblasserdam, Oudewater, Putten, Scherpenzeel, Vianen, Woudenberg
06 24 79 45 88
dk@jeugd-punt.nl

Ik ben Daniël, samen met mijn partner heb ik drie dochters en wij wonen in gemeente De Bilt. Ik ben geruime tijd werkzaam voor Jeugd-Punt en ben naast jongerenopbouwwerker ook teamleider in een aantal gemeentes.

In mijn werk laat ik mij zien door datgene wat jongeren voor onmogelijk houden, samen met hen toch mogelijk te maken. Ook beleef ik er veel plezier aan als jongeren de rekbaarheid van de “volwassenwereld” testen en hierin verbaasd kunnen zijn als de rek eruit lijkt te zijn. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen in huis en ben ik blij met onze tuin die de nodige tijd opslokt. Als er nog een beetje tijd blijft tussen alle sportclubjes dan lees ik graag of kijk een goede film.

Daniel is teamleider van bovengenoemde gemeenten.
Tevens werkt Daniel als uitvoerend jongerenwerker in Vianen.

Jongerenwerker Woudenberg en Scherpenzeel
06 12 89 54 34
ak@jeugd-punt.nl

Hoi ik ben Anouk Koster. Ik ben 25 jaar en ik ben twee jaar geleden begonnen als jongerenwerker. Ik heb gestudeerd in Utrecht en ik woon momenteel in Putten. Ik vind het leuk om op pad te gaan en leer graag nieuwe mensen kennen.

Ik ben een doorzetter, ik hou van netwerken en het verbinden van mensen. In het werk laat ik mij zien door mijn nieuwsgierigheid en creativiteit. Jongeren hebben veel in hun mars. Ze zitten vol ideeën, zijn onderzoekend, eigenwijs en leren zichzelf in omgang met hun leeftijdsgenoten steeds beter kennen. Ook onderzoeken zij wie ze willen zijn en waar ze goed in zijn. Ik wil er voor de jongeren zijn. Naar hen luisteren en sterken met positiviteit waar ik dat kan. Binnen het werk spreekt de jongerencoaching mij aan en draag ik graag bij aan de ideeën van jongeren. In Woudenberg en Scherpenzeel zet ik de lotgenootgroepen op voor jonge mantelzorgers en jongeren met autisme. Ik doe dit graag!

In mijn vrije tijd hou ik het rustig of laat ik mijn acrobatische kant zien. Ik ga ik graag de natuur in. Ik hou van sporten, reizen, fotograferen en vind het leuk om dingen met mijn handen te maken. Ik ben nog altijd bestuurslid van een stichting in Guatemala, waar ik tijdens mijn studie stage heb gelopen.

Jongerenwerker Stichtse Vecht
06 42 83 42 33
dn@jeugd-punt.nl

Ik ben Delano, ik ben 28 jaartjes jong en woon in Utrecht. Sinds 5 jaar, met veel plezier, ben ik werkzaam voor stichting Jeugd-Punt.

In het werk laat ik mij zien door het enthousiasme wat ik uitstraal en door klaar te staan voor de jongeren die net dat beetje ondersteuning nodig hebben, of die misschien wel met bomvol creatieve ideeën zitten. Als ik iets kan betekenen voor deze jongeren doe ik dat heel graag en dat geeft mij dan ook veel energie. Jongeren zijn immers de toekomst!

In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker te sporten en ook ben ik regelmatig langs de waterkant in de natuur te vinden, daarnaast hou ik erg veel van reizen en hoop dan ook nog veel mooie reizen te mogen maken.

Jongerenwerker Alblasserdam
06 23 67 14 47
jok@jeugd-punt.nl

Ik ben Jacco, 48 jaar oud en laat mij regelmatig zien in Alblasserdam. Ik woon met mijn gezin in Dordrecht en ben sinds 1,5 jaar werkzaam voor Jeugd-Punt.

In mijn dagelijks werk als jongerenwerker laat ik mijn zien door de tijd te nemen om te luisteren naar verhalen, vragen en wensen van jeugd en jongeren om er vervolgens met hen mee aan de slag te gaan. Dromen, idealen, talenten en/of ideeën zijn niks totdat jij besluit om er iets mee te gaan doen. Juist door op jonge leeftijd al te werken aan je dromen, idealen, talenten en/of ideeën kun je sturing geven aan je leven. Hierdoor word je sterker, stabieler en vergoot je je zelfvertrouwen. Ik zorg er dan ook graag voor dat jeugd en jongeren kansen krijgen om te werken aan hun dromen, idealen, talenten en/of ideeën.

In mijn vrije tijd kun je me achter de DJ booth vinden, in mijn home studio om muziek te maken of sleutelend onder/in
mijn auto (een getunde Volvo 850). Verder ben ik eigenaar van een platenlabel in de dancescene en ben ik activiteitencommissie lid van de Nederlandse Volvo 850 vereniging waarvoor ik nachtritten, circuitdagen en meetings organiseer.
Mijn motto: Stil zitten kan altijd later nog.

Jongerenwerker Stichtse Vecht
06 36 48 93 87
lr@jeugd-punt.nl

Hallo, ik ben Lodi Remmen en werk nu 7 jaar voor Jeugd-Punt.

In het werk laat ik mij zien door verbindingen te leggen tussen jongeren en hun talenten, ambities en/of dromen. Het proces richting jongvolwassenheid is een spannende en belangrijke fase in een mensenleven waarin vallen en opstaan centraal staan, het is een voorrecht om hier deel uit van te kunnen maken.

Jongerenwerker Woudenberg
06 37 45 36 02
jm@jeugd-punt.nl

Hoi ik ben Jiska, sinds 2013 werkzaam bij Jeugd-Punten laat mij graag gezien worden met mijn man Martin en zoontje Boaz.
Ik woon in Zeist samen met ons konijn Herman.

In het werk laat ik mij zien door jongeren het gevoel te geven dat ze gehoord worden. Ik vind dat jongeren een veel grotere plek in onze samenleving mogen krijgen. De combinatie van kind zijn en ondertussen jonge volwassenen worden vind ik briljant. Dit maakt dat ze mooie ideeën hebben en een ongekende passie en drive om ergens voor te gaan, mits ze hier goed in ondersteund worden. Daar help ik graag een handje bij.

In mijn vrije tijd laat ik mij zien in vrijwilligerswerk, ik ben coördinator van een tienerprogramma op een gezinsconferentie in de zomer. Daarnaast wil ik nog wel eens gezien worden met een viool in mijn handen en achter een microfoon zingend. Dit doe ik in de kerk, op bruiloften en bij huiskamerconcerten.

Jongerenwerker Stichtse Vecht
 06 19 49 75 97
js@jeugd-punt.nl

Hoi, ik ben Jilali. Ik zit 20 jaar in het jongerenwerk en still going strong.
In het werk laat ik mij zien door steeds nieuwe uitdagingen te zoeken en aan te gaan in het jongerenwerk. 

In mijn vrije tijd laat ik mij zien door de zorg en aandacht aan mijn 5 jonge kinderen.

Jongerenwerker Wijdemeren en Putten
06 10 87 01 88
ws@jeugd-punt.nl

Jongerenwerker Stichtse Vecht, Oudewater en Montfoort
06 83 94 09 85
ht@jeugd-punt.nl

Hoi ik ben Haitham, 28 jaar oud. Ik woon in Oudewater en ben nu 4 jaar werkzaam voor Jeugd-Punt.

In het werk laat ik mij zien door jongeren het gevoel te geven dat ze gehoord worden. Ik vind dat jongeren een betere plek moeten krijgen in de samenleving. Vanuit mijn rol als jongerenwerker probeer ik jongeren te begeleiden en wegwijs te maken in moeilijke periodes. De combinatie van kind zijn en ondertussen jongvolwassene worden vind ik briljant. Dit maakt ook dat zij leuke ideeën hebben en een andere denkwijze, ik leer namelijk super veel van jongeren. In mijn vrijetijd ben ik graag met familie en/of vrienden. Ik fiets graag en probeer dagelijks hard te lopen.

Teamleider Stichtse Vecht en Wijdemeren
06 10 12 01 62
evt@jeugd-punt.nl


Stagiair jongerenwerk Stichtse Vecht