?>

Vacature: Stagiaire Marketing & Communicatie

Jeugd-Punt is een professionele en slagvaardige organisatie voor jeugd- en jongerenwerk. Onze uitvoerend medewerkers werken verspreid in kleine en middelgrote gemeenten in de provincies Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland.

In hun werk worden zij ondersteund door een klein bureau met een directeur en een office-manager. De organisatie kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, transparantie, flexibiliteit, korte lijnen, professionaliteit, inhoudelijke gedrevenheid en een sterke lokale worteling.


Stichting Jeugd-Punt
zoekt een
Stagiaire Marketing & Communicatie


Stage Marketing & Communicatie
Tijdens jouw stage ga je aan de slag met alles rondom de (online) communicatie bij stichting Jeugd-Punt. Je vindt het leuk om je bezig te houden met social media en weet hoe je het bereik kan vergroten voor onze doelgroep. Je beheert de social media-accounts van Jeugd-Punt, bedenkt creatieve en interactieve posts passend bij onze doelgroep. Verder houd je de website up to date, houd je je bezig met de nieuwsbrief en onderzoek je en adviseer je Jeugd-Punt ten aanzien van een strategisch communicatiebeleid.

Wie zijn wij
Stichting Jeugd-Punt is een jongerenwerkorganisatie, actief in verschillende gemeentes in Nederland. Jongeren hebben soms extra aanmoediging en hulp nodig om hun eigen plek in de samenleving te vinden. Jeugd-Punt ondersteunt jongeren, hun omgeving en de lokale overheden daarbij. Wij doen dit door te zijn waar de jongeren zijn. We stimuleren hen om hun talenten te ontwikkelen en om zelf aan de slag te gaan. Waar nodig begeleiden en coachen we hen.

  • Ben jij een 3e of 4e-jaars student HBO Marketing en/of Communicatie en moet jij fulltime stagelopen?
  • Hou je ervan om te schrijven en om creatief bezig te zijn?
  • Kun jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze communicatie en vind je het leuk om nieuwe strategieën te bedenken en uit te werken om onze doelgroep(en) beter te bereiken?
  • Ben je in staat om zelfstandig je werk vorm te geven en contacten te leggen?

Kom dan stagelopen bij Jeugd-Punt! Wij zijn een gezellige organisatie met een hart voor jongeren. Wij kunnen jouw kennis en kunde goed gebruiken en daarnaast is er veel ruimte voor je eigen initiatieven en creativiteit! We bieden een stagevergoeding.

Solliciteer vóór 15 september met een Cv en motivatiebrief naar rp@jeugd-punt.nl