Jeugd-Punt in Oudewater

Even voorstellen

Het jongerenopbouwwerk Oudewater wordt uitgevoerd door Willemijn Schimmel en Haitham Taher. Daarbij worden zij ondersteund door Daniël Kolenberg als teamleider.

 In opdracht van de gemeente Oudewater voert het jongerenopbouwwerk dit jaar de volgende werkzaamheden uit:

  • Vindplaatsgericht, outreachendwerken
  • Activering van jongeren

Het voornaamste doel van de uitvoering van deze diensten is het bieden van ondersteuning in de gemeente Oudewater, om zo de leefbaarheid in de stad te vergroten.

Hoe doen wij dit?

Door het vindplaatsgericht werken spreken wij veel jongeren in Oudewater, daarnaast bezoeken wij ook instanties die jongeren zien of waar over jongeren gesproken wordt. Al deze contactmomenten hebben als reden, dat we willen weten hoe het met de jeugd in Oudewater gaat. Op deze manier kunnen we ondersteuning bieden, daar waar dit nodig is.

Er worden verschillende activiteiten samen met groepen jongeren bedacht. De jongeren bedenken deze activiteiten vanuit hun eigen wensen en behoeften met ondersteuning van de jongerenopbouwwerker. Met behulp van diverse partijen en ondersteuning van de jongerenwerker zullen de jongeren deze activiteiten zelf organiseren en in uitvoering brengen. 

Mocht u na het lezen van het bovenstaande nog vragen hebben, extra uitleg willen of om een andere reden graag contact willen met het jongerenopbouwwerk, dan kunt u natuurlijk altijd bellen of mailen.

 

Nieuwtjes...

 

Idee-cafe voor de jeugd klik op de link voor meer informatie.

(Bron: KijkopIJsselstreek.nl 7 mei 2017.)

 

Even voorstellen.... nieuwe jongerenwerkster in Oudewater: Willemijn

(Bron: Zenderstreeknieuws Oudewater, november 2016.)

 

Contact

 

Daniël Kolenberg (teamleider)

06-24794588

DK@jeugd-punt.nl

 

Willemijn Schimmel (jongerenopbouwwerker)

06-10870188

WS@jeugd-punt.nl