Anouk Koster

Jongerenwerker Woudenberg en Scherpenzeel
06 12 89 54 34
ak@jeugd-punt.nl

Hoi ik ben Anouk Koster. Ik ben 25 jaar en ik ben twee jaar geleden begonnen als jongerenwerker. Ik heb gestudeerd in Utrecht en ik woon momenteel in Putten. Ik vind het leuk om op pad te gaan en leer graag nieuwe mensen kennen.

Ik ben een doorzetter, ik hou van netwerken en het verbinden van mensen. In het werk laat ik mij zien door mijn nieuwsgierigheid en creativiteit. Jongeren hebben veel in hun mars. Ze zitten vol ideeën, zijn onderzoekend, eigenwijs en leren zichzelf in omgang met hun leeftijdsgenoten steeds beter kennen. Ook onderzoeken zij wie ze willen zijn en waar ze goed in zijn. Ik wil er voor de jongeren zijn. Naar hen luisteren en sterken met positiviteit waar ik dat kan. Binnen het werk spreekt de jongerencoaching mij aan en draag ik graag bij aan de ideeën van jongeren. In Woudenberg en Scherpenzeel zet ik de lotgenootgroepen op voor jonge mantelzorgers en jongeren met autisme. Ik doe dit graag!

In mijn vrije tijd hou ik het rustig of laat ik mijn acrobatische kant zien. Ik ga ik graag de natuur in. Ik hou van sporten, reizen, fotograferen en vind het leuk om dingen met mijn handen te maken. Ik ben nog altijd bestuurslid van een stichting in Guatemala, waar ik tijdens mijn studie stage heb gelopen.