Oudewater

Volg ons op Instagram

Even voorstellen

Het jongerenopbouwwerk Oudewater wordt uitgevoerd door Haitham Taher, ondersteund Daniël Kolenberg als teamleider.

 Het jongerenopbouwwerk levert in Oudewater de volgende diensten:

  • Vindplaatsgericht werken
  • Activerende ondersteuning en bevorderen jeugd participatie

Het voornaamste doel van de uitvoering van deze diensten is het bieden van ondersteuning in de gemeente Oudewater, om zo de leefbaarheid in de stad te vergroten.

Hoe doen wij dit?

Door het vindplaatsgericht werken spreken wij veel jongeren in Oudewater, daarnaast bezoeken wij ook instanties die jongeren zien of waar over jongeren gesproken wordt. Al deze contactmomenten hebben als reden, dat we willen weten hoe het met de jeugd in Oudewater gaat. Op deze manier kunnen we ondersteuning bieden, daar waar dit nodig is.

De inzet van activerende ondersteuning en bevordering jeugdparticipatie is erop gericht om jongeren te leren samenwerken, eigen verantwoording te nemen voor invulling van hun vrije tijd, op verschillende niveaus deel te nemen aan het maatschappelijke leven en bevorderen van een positief beeld van jongeren.

Zo worden er verschillende activiteiten samen met de jongeren opgepakt en uitgevoerd. De jongeren bedenken deze activiteiten vanuit hun eigen wensen en behoeften en met ondersteuning van de jongerenwerker. Met behulp van diverse partijen organiseren de jongeren zelf de activiteiten en brengen ze tot uitvoer.

Mocht u na het lezen van het bovenstaande nog vragen hebben, extra uitleg willen of om een andere reden graag contact willen met het jongerenopbouwwerk, dan kunt u natuurlijk altijd bellen of mailen.

Contact

Haitham Taher 
06 83 94 09 85
ht@jeugd-punt.nl